OV

Met de trein-, bus- en metrostations kun je eenvoudig naar de AFAS Live.

Vanaf

€8,-

Parkeren

Parkeergarages P1, P2, P3, P4, P5 en P5 zijn direct te verkrijgen bij AFAS Live.

Vanaf:

€12,-

Taxi

Bestel alvast een taxi om je bezoek aan de AFAS Live vast te leggen.

Vanaf:

€19,-

Voorstelling in het AFAS Live bezoeken

 

Het AFAS Live is gelegen nabij de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dit deel van de stad is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. In de omgeving van het AFAS Live vind je diverse parkeergelegenheden, evenals dat er twee treinstations in de buurt van dit evenemententerrein liggen. Houd er rekening mee, dat het op werkdagen in de spits erg druk kan zijn op de wegen richting AFAS Live. Ook bij voetbalwedstrijden in de Johan Cruijff ArenA zal het druk zijn rondom het AFAS Live. Kom op dergelijke dagen op tijd naar het evenementengebouw!

 

Met de auto naar AFAS Live

Je kunt zelf met de auto naar het AFAS Live komen, of vanuit het centrum van Amsterdam een taxi nemen. Rond het AFAS Live vind je verschillende parkeergelegenheden. Deze parkeerplekken staan aangegeven met P1, P4, P5, P6 en P7. Het kan slim zijn om vooraf op internet uit te zoeken welke parkeerplekken het gunstigst gelegen zijn voor je. Bij het AFAS Live is het niet noodzakelijk om een parkeerplaats te reserveren. Normaliter zijn er voldoende parkeerplekken beschikbaar voor mensen, die met de auto komen. Houd er rekening mee, dat de parkeerplekken niet standaard geopend zijn.

 

AFAS Live met het OV bezoeken

Naast de mogelijkheid om het AFAS Live per auto te bezoeken, kun je ook voor het gebruik van het openbaar vervoer kiezen. Station Bijlmer Arena en Duivendrecht liggen op loopafstand van het AFAS Live. Op Duivendrecht is het doorgaans rustiger dan op Bijlmer Arena. Vanaf Duivendrecht is het circa 15 minuten lopen, terwijl Bijlmer Arena op nog geen 5 minuten lopen ligt. Mocht je vanuit het centrum van Amsterdam komen, dan kun je de metro naar station Strandvliet of station Bijlmer Arena reizen. Vanaf station Strandvliet is het circa 10 minuten lopen naar de ingang van AFAS Live.

Contact

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now