Route plannen naar Brussel Airport

 

Veel Nederlanders wijken uit naar België, om bijvoorbeeld vanaf Brussel Airport naar hun vakantiebestemming te vliegen. Er zijn verschillende mogelijkheden om vanuit Nederland naar deze luchthaven te reizen. Je kunt het openbaar vervoer gebruiken, maar ook met de auto naar Brussel rijden. Houd er rekening mee, dat het rond Brussel erg druk kan zijn. In het bijzonder tijdens de spits aan het begin en eind van de werkdag. Door op tijd van huis te vertrekken, voorkom je te laat te komen voor je vlucht.

 

Met de auto naar Brussel Airport reizen

Om niet met je spullen in het openbaar vervoer te hoeven zitten, kun je met de auto naar Brussel Airport reizen. Het is verstandig om vooraf een parkeerplek rond de luchthaven te reserveren. Er zijn verschillende aanbieders van parkings rond Brussel Airport. Op internet vind je tools om deze aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo hoef je niet op zoek te gaan naar een parkeerplek, bij aankomst op de luchthaven. Ook kun je vanuit Nederland een taxi huren, die je bij de luchthaven in Brussel af kan zetten. Houd er rekening mee, dat een taxi relatief duur kan zijn. Zeker, wanneer je niet vanuit Limburg of Noord-Brabant reist.

 

Het OV gebruiken naar Brussel Airport

Het alternatief voor het gebruik van je eigen auto of een taxidienst, is het plannen van je route met het openbaar vervoer. Vanuit Nederland gaan verschillende treindiensten richting Brussel Airport. Houd er rekening mee, dat je bij NS International in sommige gevallen een reservering dient te plaatsen. Op de website van NS International lees je hier meer over. Vaak kost een rit met de trein niet meer dan een paar tientjes. Hiermee is een trip naar Brussel Airport met het OV goedkoper, dan een reis per taxi. Het station ligt onder de luchthaven.

OV

Met de trein-, bus- en metrostations kun je eenvoudig naar de luchthaven van Brussel / Zaventem.
 

Vanaf

€8,-

Parkeren

Er zijn diverse omliggende parkeergarages en airport parkings op loop afstand beschikbaar voor uw bezoek aan Brussel Airport / Zaventem.

Vanaf:

€12,-

Taxi

Bestel alvast een taxi om je bezoek aan de luchthaven van Brussel / Zaventem vast te leggen.
 

Vanaf:

€19,-

Contact

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now