OV

Met de trein-, bus- en metrostations kun je eenvoudig naar de Dusseldorf Airport.
 

Vanaf

€8,-

Parkeren

Er zijn diverse omliggende parkeergarages en airport parkings op loop afstand beschikbaar voor uw bezoek aan Dusseldorf Airport.

Vanaf:

€12,-

Taxi

Bestel alvast een taxi om je bezoek aan de luchthaven van Dusseldorf Airport vast te leggen.
 

Vanaf:

€19,-

Plan je reis naar Düsseldorf Airport

 

Veel Nederlandse en Belgische vakantiegangers wijken voor hun vliegvakantie uit naar Düsseldorf Airport. Vanaf dit vliegveld vertrekken verschillende vliegmaatschappijen richting het zuiden van Europa, of andere continenten. De luchthaven is vanuit Nederland op verschillende manieren te bereiken. Je kunt met de auto naar Düsseldorf Airport reizen, je kunt het openbaar vervoer gebruiken, of je kunt een taxi boeken. Een taxi reserveren naar Düsseldorf Airport kan al snel erg duur worden, wanneer je niet binnen het grensgebied woont.

 

Met de auto naar Düsseldorf Airport

Een van de mogelijkheden om naar Düsseldorf Airport te reizen, is het gebruik van je eigen auto. Door de gunstige ligging ten noorden van de stad Düsseldorf heb je relatief weinig last van de spits. Houd er wel rekening mee dat het rond populaire vertrektijden, zoals de vroege ochtend, drukker is rond de luchthaven. Vertrek op tijd van huis, om je auto in alle rust te kunnen parkeren. Het is verstandig om vooraf een parkeerplaats te reserveren bij luchthaven Düsseldorf. Zo weet je zeker, dat je de auto hier kwijt kunt op de dag van vertrek.

 

Openbaar vervoer naar Düsseldorf Airport gebruiken

Naast de mogelijkheid om met je eigen auto naar Düsseldorf Airport te reizen, kun je ook het openbaar vervoer gebruiken. Bij de luchthaven vind je zowel een trein-, als een metrostation. Houd er rekening mee, dat het treinstation niet direct tegen de luchthaven aan ligt. Je dient gebruik te maken van de SkyTrain monorail, om van het treinstation naar de luchthaven te komen in Düsseldorf. Dit duurt enkele minuten. Het metrostation van Düsseldorf Airport ligt wel onder het vliegveld. Circa iedere 20 minuten vertrekt er vanaf Düsseldorf Hauptbahnhof, het belangrijkste station in Düsseldorf, een metro naar dit station. Vanuit Nederland kun je met NS International naar Düsseldorf Hauptbahnhof reizen en hier overstappen. Er gaat ook een rechtstreekse trein vanuit Arnhem.

Contact

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now