Parkeren

Er zijn diverse parkeergarages en airport parkings beschikbaar op loop afstand wanneer uw vlucht vanaf Rotterdam Airport vertrekt.

Vanaf:

€12,-

Parkeren Rotterdam Airport

Reis plannen naar Rotterdam Airport

 

Wanneer je binnenkort vanaf Rotterdam-The Hague Airport naar je vakantiebestemming vliegt, is het verstandig om vooraf een route uit te stippelen. Er zijn verschillende manieren om naar deze luchthaven te reizen. Zo kun je met je eigen auto op pad gaan, kun je een taxi reserveren, of kun je het openbaar vervoer gebruiken. Rotterdam Airport is over het algemeen goed te bereiken, door de gunstige ligging tussen Rotterdam en Den Haag in. Een nadeel aan de bereikbaarheid van Rotterdam-The Hague Airport is het feit, dat men hier geen station heeft. Het is zodoende niet mogelijk om met de trein naar Rotterdam Airport te reizen. Het dichtstbijzijnde station is Rotterdam. Dit station is goed te bereiken vanuit de richtingen Amsterdam, Utrecht en Breda.

 

Zelf naar Rotterdam Airport reizen met de auto

Rotterdam Airport is makkelijk te bereiken met de auto. Doordat de luchthaven buiten de stad ligt, zijn de toegangswegen vaak relatief rustig. In het hoogseizoen, met name in de ochtend, kan het hier wel druk zijn. Veel vluchten naar vakantiebestemmingen vertrekken vroeg in de ochtend. Vertrek daarom op tijd van huis, wanneer je met de auto komt! Bij luchthaven Rotterdam-The Hague vind je een groot parkeerterrein. Vooraf kun je hier een parkeerplaats reserveren, zodat je op de dag van vertrek niet meer hoeft te zoeken.

 

Andere manieren om naar Rotterdam Airport te reizen

Alternatieven voor het reizen met je eigen auto, zijn het gebruik van een taxi of het openbaar vervoer. Vanaf Station Rotterdam Centraal vertrekken regelmatig bussen naar deze luchthaven. De bus stopt precies voor de ingang van de luchthaven. Zo hoef je nooit lang met je koffers te sjouwen! Houd er rekening mee, dat deze bussen vaak te laat vertrekken voor de eerste vluchten. Mocht je geen eigen auto hebben, dan is een taxidienst het enige alternatief. Ook kun je familieleden vragen, of zij je voor de luchthaven af kunnen zetten.

Contact

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now