OV

Met de trein-, bus- en metrostations kun je eenvoudig naar de Ziggo Dome.

Vanaf

€8,-

Parkeren

Parkeergarages P1, P2, P3, P4, P5 en P5 zijn direct te verkrijgen bij Ziggo Dome.

Vanaf:

€12,-

Taxi

Bestel alvast een taxi om je bezoek aan de Ziggo Dome vast te leggen.

Vanaf:

€19,-

Ziggo Dome bezoeken in Amsterdam

 

De Ziggo Dome is op verschillende manieren te bereiken. Neem de auto, boek een taxi, of kies bijvoorbeeld voor het openbaar vervoer. Doordat de Ziggo Dome nabij de Johan Cruijff ArenA en het AFAS Live gelegen is, kan het er erg druk zijn. Het komt regelmatig voor, dat er tijdens een concert in de Ziggo Dome ook een optreden of wedstrijd georganiseerd wordt in een van deze evenementengebouwen. Houd hier rekening mee bij het plannen van je reis naar de Ziggo Dome in Amsterdam.

 

Met de auto naar de Ziggo Dome

Je kunt zelf met de auto naar de Ziggo Dome reizen, waarbij je op een van de nabijgelegen parkeerplaatsen kunt parkeren. De parkeerplekken staan goed aangegeven en hoeven niet gereserveerd te worden. Het kan verstandig zijn om vooraf uit te zoeken, welke parkeerplaats het gunstigst gelegen is voor de kant waarvandaan je komt. Houd er rekening mee, dat het vaak nog enkele minuten lopen is naar de ingang van de Ziggo Dome. Een alternatief voor het gebruik van je eigen auto, is het reserveren van een taxi. Vanuit het centrum van Amsterdam rijden een groot aantal taxi’s richting de Johan Cruijff Arena en Ziggo Dome.

 

Ziggo Dome bezoeken met het OV

Wanneer je na een optreden in de Ziggo Dome niet in de file wilt staan, kan het gebruik van het openbaar vervoer interessant zijn. In de omgeving van de Ziggo Dome vind je twee stations: Station Bijlmer Arena en Station Duivendrecht. Beide stations zijn goed met de trein te bereiken en liggen op loopafstand van de Ziggo Dome. Mocht je met de metro naar de Ziggo Dome reizen, dan dien je uit te stappen bij halte Strandvliet of Bijlmer Arena. Houd er rekening mee, dat het op Station Bijlmer Arena erg druk kan zijn. De stations Strandvliet en Duivendrecht zijn vaak rustiger. Duivendrecht is ook met de bus te bereiken.

Capaciteit: 17.000 plaatsen (staanplaatsen: 6.300, overige plaatsen verdeeld over twee ringen met tribunes)

Geschiedenis van de Ziggo Dome
De oorspronkelijke naam van het gebouw was 'Music Dome'. Ziggo is tijdens de voorbereidingen van de bouw, in 2009, aangetrokken als naamgevend sponsor. Dit was opvallend aangezien de Ziggo Dome zich midden in het verzorgingsgebied van de andere grote kabelmaatschappij, UPC, bevond. Vanaf 13 april 2015 is Ziggo gefuseerd met UPC.

Contact

© 2023 by Personal Life Coach. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now